Lissan

Jeg elsker fester og festlige lejligheder. Jeg elsker at bringe venner og familie sammen, og jeg elsker at skabe rammerne for det.

At arrangere og planlægge en fest er min store passion, og jeg ved ikke noget bedre end et smukt, veldækket bord, der skaber unikke rammer for mine gæster. Det kan være alt lige fra en barnedåb eller et Krebsegilde til en familiejulefrokost, et mindre middagsselskab eller en helt almindelig 5-års børnefødselsdag.

Det var netop, da jeg skulle arrangere min datters 5-års fødselsdag, at idéen til Uniqdays blev til. Jeg syntes det var svært at finde noget stilfuld og lækkert festpynt, og jeg savnede et sted, hvor jeg kunne købe én samlet pakke med alle de vigtige ingredienser, der er med til at gøre en fest unik.

Uniqdays tilbyder alt det, som jeg selv savnede. Nemlig adgang til elegant service, festlig pynt, flotte kager, mad og underholdning. Og så tilbyder vi desuden hjælp til at arrangere og planlægge din fest. I samarbejde med dig, sætter vi rammerne for en vellykket fest – et baby shower, en barnedåb, en børnefødselsdag, konfirmation eller studenterfest, og vi tager os af de praktiske opgaver frem til festen. Derudover pynter vi også op til bryllupper, receptioner, firma samt private events. Du kan sænke skuldrene, være til stede i nuet og nyde dagen og dine gæster.

Med en Master Degree i Event Management, mange års erfaring som event planner fra det største conference center i Danmark, samt en global informationsvirksomhed, er jeg vant til at få tingene til at gå op i en højere enhed. Jeg har arrangeret alt fra store internationale messer og konferencer, til cocktailparties i Paris, award dinners i London og incentive events i Amsterdam.

Det er helt op til dig, hvor meget du vil bruge min hjælp. Måske elsker du selv at bage, men vil gerne overlade underholdningen til andre, eller måske vil du gerne have tilsendt en af Uniqdays flotte pakker med stilfuld festpynt og klare resten selv. Uanset hvilken løsning du vælger, vil jeg sammen med mine dygtige leverandører hjælpe dig med at gøre din fest til en særlig og mindeværdig begivenhed.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at gøre din dag unik!

Kærlig hilsen

Lissan

xoxo